Noi suntem Mieraria VIF.
Florin
Florin Fondator
Viki
Viki Co-fondator
Mihai
Mihai Baiatu' bun la toate
Statistici Mieraria, in numere
0

tipuri de produse

0

kg de miere

0

ani experienta

Povestea noastra.

Mieraria VIF este o afacere de familie. Suntem familia Chiriac, Viki si Florin, ajutati serios de baietelul nostru Mihai, care, din fericire, nu este alergic la veninul de albine! 

Cum s-a nascut aceasta afacere?

Am vazut capi de familie care merg la munca in strainatate. Am vazut soti care muncesc la birou pana tarziu. Am vazut copii care stau cu bonele mai mult decat cu parintii. Am vazut oameni care castiga bine, dar nu le place ceea ce fac. Si am vazut multe familii care se destrama.

Asa ca ne-am hotarat sa imbinam utilul cu placutul, sa facem o munca in care sa fie implicata intreaga familie si care, pe langa bani, sa aduca
unitate, si o munca pe care sa o facem cu placere. Asa se face ca in 2011 am cumparat primii nostri 5 stupi. Am mai castigat, am mai pierdut, am mai invatat…si ne-am hotarat sa cream acest concept si aceasta punte intre noi – un producator local de bunatati apicole, si dumneavoastra – vecinii, colegii, colaboratorii nostri  – consumatori care apreciati produsele naturale si doriti sa le obtineti dintr-o sursa sigura.

Urmareste aventurile Mierariei. Inscrie-te la newsletter